Äntligen är renoveringen av lägenheten klar

Äntligen är vår renovering i Alingsås färdig och vi kan flytta tillbaka in i lägenheten. Vi har gjort en ordentlig totalrenoveringen av lägenheten så har inte riktigt kunnat bo där under tiden som det har pågått men nu ska vi snart kunna flytta tillbaka och jag ser verkligen fram emot det. Hoppas och tror att det kommer att bli riktigt bra. Förhoppningarna är att jag ska kunna gå och få hjälp med bygget och renoveringen och så ska jag väl inte behöva göra så värst mycket mer. Förhoppningsvis så kommer vi inte att behöva göra något mer nu utan renoveringen som vi lät de från Emil & Kalle Bygg AB göra hemma hos oss kommer att vara fullt tillräckligt och så kommer de att kunna göra det medan vi har tid för att göra annat istället.

Känner att det är ganska smart att göra som vi gjorde egentligen, istället för att dela upp det och göra en renovering i taget. Att vända sig till Emil & Kalle Bygg AB i Alingsås och få gjort en totalrenovering direkt istället. Så behöver vi inte alls tänka på det sen utan nu är det bara att flytta in och börja bo där. Tror att det kommer att bli väldigt bra, det hoppas jag verkligen och tror jag faktiskt starkt på också. Hoppas på att det ska komma att bli precis så som jag önskar och vill ha det.

Så nu i nästa vecka så ska vi flytta in i lägenheten i Alingsås igen. Renoveringen och allting är klart och vi ska bara ställa tillbaka möblerna in där och inreda och så är allting klart.