Ett kunnigt byggföretag i Lund

Hej och varmt välkommen till min nya blogg. Till både min gamla samt nya läsare. I min blogg kommer jag berätta allting som händer i mitt liv, både positiva och negativa saker.

Idag har jag en väldigt positiv sak att berätta och det är att vårt garage äntligen är färdigbyggt och vi har fått hjälp av en byggfirma i Lund med vårt bygge av vårt garage. Det känns skönt att vi nu har byggt klart vår garage nu så vi kan ställa in våra bilar där under natten och även när det är kallt ute. Så att bilen inte är iskall när man sätter sig i den under vintertid och även att bilen inte blir lika smutsig när den står inne i ett garage istället för att stå ute under ett träd. Jag r verkligen tacksam att vi har en sådan stor tomt och trädgård som har gjort att vi har haft möjlighet att bygga ett garage jämte vårt hus. Vi har fått hjälp av L. Kristenssons Byggnadstjänst AB och vi är väldigt nöjda med hur de har arbetat och deras kundservice har varit väldigt bra. Då vi har fått vara med och säga vad vi tycker, men de har även på ett ödmjukt sett gett oss tips och råd på olika möjligheter vilket har varit väldigt bra.