Samtalsterapi i Uddevalla

Hej och god eftermiddag och välkomna till ett inlägg som ska handla om en sådan bra sak som samtalsterapi. Nu bor jag här i Bohuslän och när det var jag som för ett tag sedan sökte efter samtalsterapi i Uddevalla fick jag höra talas om en kvinna som heter Anna-Theresé Hernqvist. 

 

Jag hade länge sopat mina problem under mattan och det är förstås inte bra. Jag började må allt sämre men vändningen kom när jag började med denna samtalsterapi i Uddevalla hos Anna-Theresé Hernqvist. Jag tänkte mig här och nu skriva i all korthet om Anna-Theresé Hernqvist så att ni får reda på att den här möjligheten till att få samtalsterapi i Uddevalla finns. Jag tycker att jag har fått professionell hjälp att ta mig vidare. Det är förstås en hel del saker som ska upp till ytan och det är inte alltid så lätt att sätta ord på det som är jobbigt. Då är det viktigt att ha en duktig samtalsterapeut som kan lossa på knutarna och hjälpa en med det där. Jag kände mig lugn och trygg redan från första stund när jag kom till mottagningen och jag fick ett fint bemötande och professionell hjälp. Jag tycker att det här är det bästa jag har gjort för mig själv på riktigt länge och idag mår jag bra igen. Det har jag Anna-Theresé Hernqvist att tacka för. Det är så lätt att fastna i sina problem och bara älta och grubbla. Att ta sig vidare är det bästa man kan göra och för mig var det helt nödvändigt med denna samtalsterapi i Uddevalla för att kunna göra det. Jag kan bara tala om hur jag har gjort och så ligger nu valet hos er om ni ska påbörja samtalsterapi i Uddevalla eller ej.