En byggkonsult som man kan lita på

God morgon alla mina läsare och välkomna in till min blogg som jag hoppas ni ska tycka är intressant. Jag är en jordbrukare i Småland som idag har tänkt att berätta om hur nöjd jag är efter att ha anlitat en byggkonsultfirma. Det är ett företag som förutom att de är specialiserade på att genomföra och organisera olika byggprojekt även har en särskild utbildning som bidrar till ett mer energieffektivt samhälle samt hållbar klimatsituation: certifierade energibyggare.

Jag fick så god hjälp av detta företag och var så imponerad av deras miljötänkande att jag vill berätta mer för er om Terra Bygg och Konsult vars tjänster man kan använda sig av om man bor i Västervik, Vimmerby eller Hultsfred med omnejd och behöver en byggkonsult.

Så här var det! Jag behövde bygga till min ladugård då min verksamhet med mjölkkor expanderade; dessutom behövde jag bygga en helt ny garagebyggnad. Företaget var välkänt på bygden och jag hade hört talas om flera olika personer som tidigare anlitat just detta företag och som alla var nöjda med det arbete som Terra Bygg och Konsult utfört. Tack vare dessa goda vitsord så valde jag att anlita just dem.

Innan arbetet påbörjades begärde jag in en offert. I lugn och ro kunde jag sedan överväga några olika alternativ och få en bra överblick över kostnader. Byggets genomförande och planering tog lite tid och det beror på att alla kunder är lika viktiga för företaget. Oavsett om kunden vill ha ett tidskrävande och komplext utfört arbete eller ett litet jobb utfört så fördelas jobben utifrån när beställningen kommer in. När det väl var min tur i kön präglades arbetet både med kvalitét, noggrannhet och struktur från första spadtaget tills den slutliga kontrollen. Det är helt enkelt en mycket pålitlig kontrollansvarig i Västervik.

Idag har jag fått den tillbyggnad av ladugården som jag önskade och i det nya garaget står mina olika fordon och även en del redskap som jag använder här i produktionen. Faktum är att jag är så nöjd med resultatet så att jag ville dela med mig av mina goda erfarenheter av detta företag till er.