Städhjälp i Kungsbacka med omnejd

Hej igen, kära läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra vecka hittills. Jag själv har haft det mycket bra, och jag har nu kommit hem till ett välstädat hem. Så skönt! Det är just det här med städföretag i Kungsbacka som jag idag tänkte skriva ett inlägg om, då ni är många som har frågat en del frågor om vilket företag jag anlitat när det gäller just städning. Jag vända mig första gången i somras till Lindvall, Edyta, som jag nu fått städhjälp ifrån i några månader. Jag och min man kände i början av sommaren att vi inte hade tid eller energi till att städa på egen hand längre. Vi har ju fem små barn och tre hundar, och med tanke på detta blir det väldigt svårt att få ihop vardagen om man dessutom behöver städa varje vecka. Vi har i princip levt i ett kaos sedan vi flyttade in i vårt nya hus i början av året, och kände i somras att det inte fungerade att ha det så längre. Det resulterade bara i stress för större delen av familjen, vilket inte var roligt alls. Vi får nu städhjälp utav Lindvall, Edyta en gång i veckan, vilket är riktigt skönt. Personalen är så otroligt duktiga på det här med städning, och det märks att det finns mycket erfarenhet och kunskap bakom städningen.

Personalen arbetar med noggrannhet och effektivitet för att göra oss som kunder så nöjda som möjligt. Lindvall, Edyta är dessutom ett väldigt trevligt företag som alltid utför sitt arbete med engagemang. Vi kommer numera hem till ett rent och snyggt hem varje vecka, vilket känns helt fantastiskt. Vi slipper nu att stressa med att hinna med städningen i vardagen och vi slipper dessutom att städa på helgerna, och kan nu istället spendera tid med varandra och med våra barn. Jag vill verkligen rekommendera er läsare som befinner sig i Kungsbacka med omnejd precis som jag, att anlita Lindvall, Edyta.